Sterimed exclusief distributeur van Oostwoud gamma in Belgïe

Oostwoud International B.V. (NL) is sinds 1871 uitgegroeid tot de marktleider van medisch meubilair voor moeder- & kindzorg en garderobesystemen. Zij zijn gekend voor het leveren van kwalitatieve producten, maatwerk en innovatieve oplossingen.

Tot op heden heeft Oostwoud International B.V. haar producten in België verdeeld via Oostwoud België N.V. te Aartselaar met contactpersoon mevrouw Liliane Bosmans. Binnen de zorgsector werkt Sterimed al sinds 2007 samen met Oostwoud als handelsagent voor het hele gamma.

Vanaf 31 juli 2021 gaat mevrouw Bosmans genieten van haar welverdiende pensioen. Sterimed bedankt haar voor alle jaren van samenwerking en wenst haar al het goede in de komende jaren.

Met trots mag Sterimed zich vanaf heden exclusief distribiteur noemen van het gehele Oostwoud gamma op de Belgische markt. We zijn Oostwoud heel dankbaar voor het vertrouwen en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.

Bent u geïnteresseerd in het gamma kinderbedden of garderobekasten van Oostwoud? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via info@sterimed.be of via 012/213 313.

Voor meer informatie over Oostwoud zie ook: www.oostwoud.com