Skip to main content

Aanbesteding lockers UZ Brussel

Gunning Sterimed

Toewijziging bestek UZ Brussel ‘leveren, plaatsen en monteren van lockers’

Onlangs heeft Sterimed het goede nieuws ontvangen dat het Universitair Ziekenhuis Brussel, de aanbesteding voor het intekenen, leveren, plaatsen en monteren van lockers aan ons heeft toegewezen.

Het ziekenhuis was op zoek naar een leverancier voor lockers in de centrale kleedkamers voor de huidige 2.400 medewerkers met een mogelijke uitbreiding naar 2.900 medewerkers. Het voorstel van Sterimed, waarin Oostwoud lockers aangeboden werden in combinatie met het smart locking systeem van Vecos, is hiervoor als beste uit de bus gekomen.

UZ Brussel

Het UZ Brussel telt bijna 4.200 medewerkers. Met 721 ziekenhuisbedden is het UZ Brussel jaarlijks goed voor meer dan 30.000 opnames, bijna evenveel dagopnames, 360.000 raadplegingen, en dit voor patiënten uit binnen- en buitenland.

Het UZ Brussel biedt een volledige medische zorg aan, bestaande uit diverse specialismen. Dit is trouwens onlosmakelijk verbonden met zijn opleidingsfunctie eigen aan een universitair ziekenhuis. Een geneeskundige opleiding organiseren kan enkel als het ziekenhuis over het volledige aanbod aan klinische zorg beschikt. Een belangrijke andere focus is wetenschappelijk onderzoek.

Het UZ Brussel is sinds zijn oprichting in 1977 uitgegroeid tot een volwaardige partner in het (universitair) ziekenhuislandschap in Vlaanderen, in Brussel en in de wereld.

Meer info over het UZ Brussel: klik hier

Vestiaire kasten Oostwoud gamma

Als exclusief distributeur van de Nederlandse fabrikant Oostwoud, levert Sterimed verschillende type vestiaire kasten uit het lockergamma. Dit gamma onderscheidt zich o.a. door een zeer stabiele en slagvaste basis, oplegdeuren, doorlopende scharnierpen en lange levensduur.

In samenspraak met het UZ Brussel gaat Sterimed onder andere dubbelkoloms vestiaire kasten type 4644 met het smart locking systeem van Vecos leveren.

Meer informatie over onze vestiaire oplossingen : klik hier 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het inrichten van uw vestiaire ruimte? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via info@sterimed.be of 012/213 313.

Contact

CONTACTEER ONS

Contacteer ons zodat we u beter en persoonlijk verder kunnen helpen.
Sterimed
Biesenakkers 1
3770 Riemst
BE0862.447.784
Telefoon: 0032 (0)12 213 313
E-mail: info@sterimed.be

Uw contactpersoon:

Woonzorgcentra in Oost- en West-Vlaanderen, Brussel en Wallonïe
Ziekenhuizen in Belgïe en het Groot-Hertogdom Luxemburg
Dhr. Ludwig Stevens
GSM nummer: 0032 (0)473 34 64 55

Woonzorgcentra in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant
Dhr. Aaron Poosen
GSM nummer: 0032 (0)473 32 37 16

Woonzorgcentra in Oost- en West-Vlaanderen
Mevr. Magali Van der Motten
GSM nummer: 0032 (0)470 56 58 32

    ja, ik meld me graag aanNee, ik wil geen nieuwsbrief