Aanbesteding lockers ZNA Cadix

Gunning Sterimed

Toewijziging bestek ZNA ‘leveren, plaatsen en monteren van lockers’

Onlangs heeft Sterimed het goede nieuws ontvangen dat het ZNA, het Ziekenhuisnetwerk Antwerpen, de aanbesteding voor het leveren, plaatsen en monteren van lockers aan ons heeft toegewezen. Hierdoor mogen wij ook een bijdrage leveren aan nieuwe ziekenhuis in opbouw, het ZNA Cadix.

ZNA Cadix

In het nieuwe ziekenhuis Cadix  komen diensten uit ZNA Stuivenberg en ZNA Sint-Erasmus. Het ontwerp is van de hand van VK Studio en architectenbureau Robbrecht & Daem. Met zijn eigen signatuur en karakter wordt dit ziekenhuis een nieuwe referentie in de stad. Het wordt een ziekenhuis dat op alle vlakken klaar is voor de toekomst: beeldbepalend, hoogtechnologisch en duurzaam.

Meer info over het ZNA Cadix: klik hier

Vestiaire kasten Novogard gamma

In samenwerking met de Nederlandse fabrikant Oostwoud, levert Sterimed verschillende type vestiaire kasten uit het Novogard gamma. Dit gamma kenmerkt zich o.a. door een zeer stabiele en slagvaste basis, oplegdeuren, doorlopende scharnierpen en lange levensduur.

In samenspraak met het ZNA levert Sterimed onder andere dubbelkoloms vestiaire kasten type 4022 met mechanische cijfersloten.

Meer informatie over het Novogard gamma: klik hier 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het inrichten van uw vestiaire ruimte? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via info@sterimed.be of 012/213 313.