Bouwen aan de Zorg

Heren- en damesvestiaire ingericht bij ziekenhuis Eupen

In de nieuwbouw van het St. Nikolaus Hospital te Eupen heeft Oostwoud deze maand de nieuwe vestiaire ruimte mogen inrichten. Er zijn in totaal 320 kasten type Novogard geplaatst in de heren- en damesvestiaire. Het ziekenhuis heeft gekozen voor de Novogard vestiairekast met 1 en 2 deuren, zitbanken en een centraal badge systeem voor de vestiaire kasten.

Sterimed handelsagent Oostwoud

Sterimed is exclusief handelsagent voor Oostwoud in België.  Wij hebben dit project begeleid; van het intekenen van de kasten op de plattegrond, tot de plaatsing van de kasten en de bedrading voor het elektronisch badge vergrendeling en de definitieve oplevering.

Novogard kastensysteem

De garderobekasten vormen sterke staaltjes binnen het NOVOGARD kastensysteem. Uitstraling, doelmatigheid en duurzaamheid zijn onderscheidende kenmerken, die elke architect en elke opdrachtgever zullen aanspreken. De ruime keus in formaten en modellen geven voldoende mogelijkheden om alle wensen te vervullen.

Bent u ook op zoek naar de (her)inrichting van uw vestiaire? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via info@sterimed.be of 012/213 313.