Skip to main content

Gesloten modulaire zorgwagen

Nieuwe gesloten modulaire zorgwagen

Dit jaar heeft Belintra een nieuwe zorgwagen ontwikkeld om een polyvalente aanvulling te bieden op de open modulaire verpleegwagen. De wagen is standaard uitgerust met rechte rasterwanden waarin modules en manden van 300x400mm passen. De zorgwagen is verkrijgbaar zonder en met transparante deur met cijferslot. De body van de wagen is standaard grijs.

Kenmerken van de zorgwagen

Waar de smalle medicart enkel beschikbaar is met lades, biedt deze nieuwe zorgwagen de mogelijkheid met rasterwanden te werken.  Hierdoor zijn er 24 posities beschikbaar om de wagen in het delen naar gelang uw specifieke werkwijze. De functionaliteit en kwaliteit zijn identiek op het gebied van de body, het kunststof werkblad, de hoekprofielen voor het bevestigen van de accessoires en de wielen.

De transparante deur is vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat en scoort uitmuntend op het vlak van slagvastheid, hoge sterkte en transparantie. De deur is uitgerust met twee magneetsluitingen. De deur beschikt over een verticale handgreep in aluminiumlook die, dankzij de afgeronde hoeken, makkelijk gereinigd en gedesinfecteerd kan worden. De handgreep is ergonomisch en heeft een gelakte afwerking die zacht aanvoelt

Sterimed exclusief verdeler Belintra

Sterimed is exclusief verdeler voor Belintra in de woonzorgcentra in België.  Belintra werd in 1965 opgericht als samenwerking tussen vijf wasserijen. Door de jaren heen evolueerde deze Belgische onderneming van specialist in dienstverlening van linnen en afval in de gezondheidszorg, naar de huidige core business: een alomvattende dienstverlener van slimme en veilige logistieke oplossingen voor de zorgsector.

Bent u geïnteresseerd in deze zorgwagen of een ander product uit het Belintra gamma? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via info@sterimed.be of 012/213 313.

Contact

CONTACTEER ONS

Contacteer ons zodat we u beter en persoonlijk verder kunnen helpen.
Sterimed
Biesenakkers 1
3770 Riemst
BE0862.447.784
Telefoon: 0032 (0)12 213 313
E-mail: info@sterimed.be

Uw contactpersoon:

Woonzorgcentra in Oost- en West-Vlaanderen, Brussel en Wallonïe
Ziekenhuizen in Belgïe en het Groot-Hertogdom Luxemburg
Dhr. Ludwig Stevens
GSM nummer: 0032 (0)473 34 64 55

Woonzorgcentra in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant
Dhr. Aaron Poosen
GSM nummer: 0032 (0)473 32 37 16

Woonzorgcentra in Oost- en West-Vlaanderen
Mevr. Magali Van der Motten
GSM nummer: 0032 (0)470 56 58 32

    ja, ik meld me graag aanNee, ik wil geen nieuwsbrief